Mesaje de condoleanţe pe Facebook pentru militarul mort într-o sală de sport

mesaj-pentru-valentin-caeru-botosaniPrietenii i-au adus, vineri, omagii tânărului militar mort care a decedat în timp ce se afla la antrenamentele în sala de fitness Gold Gym din complexul Tratoria.

Valentin Căeru s-a stins din viaţă la doar 32 de ani în timp ce ridica nişte greutăţi.

like facebook„Odihneste-te in pace prieten drag. Azi la doar 31 de ani ai plecat dintre noi,dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Îmi pare rău că nu am putut să te ajut și eu,la fel cum m-ai ajutat și tu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Te iubesc scumpul meu PRIETEN. R.I.P. CAERU VALENTIN VALY”, a scris GoliaTH Cip, care a ataşat şi o fotografie cu Valentin.

Citeşte şi: FOTO! Tragedie într-o sală de sport. Un tânăr a murit în timp ce se antrena

Pacat…am ramas shokat cand m a sunat cineva si mi a zis… ma pregateam de antrenament si uite ce se intampla ..ciudata viata asta ! Dumnezeu sa . L ierte si sa l odihneasca in pace !!!„, a scris si George Alexandru Trudent.

„Ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , mare mare păcat , scurtă vață, ciudată mai e și lumea asta…..!!? Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun”, postează Marius Monda.

Cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, spune si Bogdan Cotos.

2 thoughts on “Mesaje de condoleanţe pe Facebook pentru militarul mort într-o sală de sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *