Leo Grozavu: CFR Cluj nu mai este bau-bau din trecut

leo-grozavuAntrenorul FC Botoşani a susţinut, vineri după amiază, o conferinţă de presă înaintea partidei, de luni, cu CFR Cluj.

like facebookLeo Grozavu a menţionat că ardelenii sunt o echipă puternică, însă şi elevii săi au demonstrat că le pot face faţă. Tehnicianul a spus că şi un rezultat de egalitate este mulţumitor, având în vedere că meciul se dispută în deplasare.

„Este, ca de fiecare dată, o partidă importantă, împotriva unei echipe foarte valoroase, care mai ales în ultima perioadă trece printr-o formă bună. În acelaşi timp CFR Cluj nu mai este „bau bau” care era în trecut. Am demonstrat şi noi, cel puţin pe teren propriu, că putem să ne confruntăm cu ei. Avem ascendentul moral al ultimilor jocuri. Ştim la ce se nă aşteptăm, mai mult decât forţa lor, ne interesează ce facem noi. Ca de fiecare dată, forma de moment, valoarea jucătorilor, pot face diferenţa. Altădată mi-aş fi dorit să fie un festival de goluri, dar de această dată nu. Mi-aş dori să fie, în primul rând, un joc care să ne aducă nouă satisfacţii. Pentru noi foarte important este rezultatul, oricare pozitiv. Orice punct acumulat contează în clasament. Deja nu mai numărăm etapele tot mai puţine„, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani se va disputa, luni, de ora 20.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *