A terorizat o familie cu peste 5500 de mesaje de ameninţare. Cum s-a terminat totul!

Foto: mediafax
Foto: mediafax

Un bărbat a reușit „performanța” de a transmite unei familii din Botoșani peste 5.500 de mesaje de amenințare. Gestul său a fost unul inconștient, pentru că sfârșitul nu a fost unul tocmai fericit.

Constantin Claudiu Budur a avut o relaţie cu o tânără din Botoșani. Acesta și Claudia M. s-au despărţit, iar ulterior bărbatul, care lucra ca taximetrist, a început să vină la ea la muncă şi să o terorizeze. Femeia, care era gestionară la un magazin, a fost nevoită să apese butonul de panică într-un episod de hărţuire din partea fostului iubit.

like facebookPatronul firmei şi agenţii de pază l-au scos afară din magazin. Constantin Budur a început să îl hărţuiască mai apoi şi pe omul de afaceri cu mesaje de ameninţare.

Între timp, tânăra a reuşit să îşi refacă viaţa, căsătorindu-se, iar inculpatul a început să îl terorizeze şi pe actualul partener al fostei iubitei. În decurs de cinci ani, soţul femeii a primit 5500 de mesaje.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru hărțuire, dosarul aflându-se pe rolul Judecătoriei Botoșani, iar primul termen a avut loc, luni.

3 thoughts on “A terorizat o familie cu peste 5500 de mesaje de ameninţare. Cum s-a terminat totul!

  1. Nu va pati nimic acest individ. Legile din tara noastra nu ne apara de stresul psihologic provocat de astfel de psihopati. Politia vrea fapte concrete. Daca nu ti-a dat in cap sau nu zaci intr-un sant pentru autoritati nu conteaza…….
    Cate femei nu au fost omorate de astfel de nebuni si tot nu s-a schimbat nici o lege…..

  2. Sigur va fi pedepsit. Este sub control judiciar de la sfârșitul lunii martie iar probele împotriva lui sunt zdrobitoare. Toate femeile sau persoanele aflate în această situație ar trebui să lupte să strângă probe și când le pui în fața autorităților nu mai au ce face. Conform noului cod penal aceste fapte sunt pedepsite.

  3. Acest „om de afaceri” m-a amenintat pe mine si pe invinuit cu arma din dotare. Nu mai vorbiti,daca nu cunoasteti relaitatea faptelor de ce si in ce imprejurari au fost trimise acele mesaje. Personal am asistat la zeci de sicane in trafic din partea lui Ducan Dragos,indivizi trimisi acasa la invinuit pt a-l teroriza pe el si famiia lui. Totul a inceput cand fosta lui prietena se intalnea pe ascuns cu atualul sot,iar un „om de afaceri” nu se baga in viata personala a angajatilor pt a face el ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *