”Război” în instanță de la licitația privind colectarea și transportul deșeurilor pe municipiul Botoșani

gunoiLicitația privind colectarea și transportul deșeurilor pe municipiul Botoșani a ajuns în instanță. Societatea Rosal Grup București a contestat în instanță decizia Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor privind reevaluarea ofertelor, după contestația Urban Serv Botoșani. De asemenea, Rosal Grup București a acționat în instanță și operatorul de salubritate din Botoșani.

like facebookÎn baza reevaluării avem șansele cele mai mari să fim declarați câștigători. Rosal București a contestat, însă, în instanță decizia CNSC, ne-a contestat și pe noi în instanță. Am făcut întâmpinare și cred că cel puțin până la jumătatea anului viitor nu se va desemna câștigătorul, având în vedere gradul de încărcare a instanțelor”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația depusă de societatea Urban Serv Botoșani privind delegarea serviciului de colectare și transport deșeuri din zona IV a județului Botoșani, care cuprinde ca zone urbane municipiul Botoșani și orașul Bucecea, precum și un număr de peste 40 de localități din zona respectivă. Totodată CNSC a dispus anularea rezultatului procedurii pe zona IV.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *