Lansarea cărţii „Jurnalism pentru copii. Întâlniri. Întâmplări. Idei”, în seara aceasta

carte jurnalism pentru copiiIn aceasta seara, de la ora 20.00, va avea loc lansarea cartii „Jurnalism pentru copii. Intalniri. Intamplari. Idei”, care aduna in paginile ei povesti despre cei cinci ani de jurnalism pentru copii, concept nascut in 2011 la Botosani prin intermediul Asociatiei Buzzmedia.  Sunt asteptati toti cei care au apreciat de-a lungul timpului proiectul asociatiei prin care se realizeaza lunar ziarul Buzz, singura publicatie scrisa de copii si adolescenti la Botosani.

Evenimentul va avea loc de la ora 20.00, la NewsRoom, pe pietonalul Unirii (vizavi de Biserica Cuvioasa Paraschiva).

Vor fi prezenti alaturi de copiii-reporteri, o parte dintre ei, coautori ai cartii, alaturi de autorul principal, Ioana Matfeev, Marius Rusu, care va prezenta evenimentul impreuna cu Alexandra Ciotir, Karina Todireanu si Lucia Luca, cele trei membre ale cercului de jurnalism Micii Reporteri al Asociatiei Buzzmedia, Gheorghe Median, care va face o prezentare cartii, dar si Isabela Pamparau, castigatoarea concursului NextStar, care va incanta audienta.

Cartea lansata in seara aceasta este realizata in cadrul proiectului Atelierele Buzz-jurnalism pentru copii si adolescenti III, finantat de Primaria Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *