Flutur: Am scos la licitație reproiectarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”

teatrul mihai eminescu botosaniMunicipalitatea a scos la licitație reproiectarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că această procedură va dura până la sfârșitul anului, drept pentru care constructorul va trebui să intervină pentru protejarea obiectivului pe perioada iernii.

like facebookVorbim de lucrările rămase de reproiectat și stabilite de expertiză. Reproiectarea ne va da suma. Iar suma ne va duce într-o parte sau în alta și apoi ne vom prezenta la CNI sau Ministerul Dezvoltării. Deocamdată nu avem documente. Noi am identificat sursa, dar așteaptă să le dăm și documente”, a menționat Flutur.

Lucrările pe care constructorul le va face pentru conservarea clădirii vor fi plătite din bugetul local.

 

 

One thought on “Flutur: Am scos la licitație reproiectarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”

  1. Teatru era printre putinele lucruri cu care BT se putea mandri. Ati reusit sa il puneti la pamant… bravo!…

    Mocirla saraciei si a mediocritatii.. am plecat de 15 ani de acolo dar nu regret o clipa. de fiecare data cand ma intorc ma mir de intunericul de pe strazi, de saracii care sunt din ce in ce mai saraci si de bogatii acestui oras care sunt din ce in ce mai bogati. A plecat Portariuc care a bagat bani intr-un centru de relaxare, ca dehhh, de relaxare au nevoie cei din BT. Acum a revenit dl penal Flutur deci e clara treaba… vor incepe plantatul de panselute in primavara… la asta se pricepe de minune domnul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *