Cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din România vine la Botoșani

kingaCel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din România, Kinga Sebestyen, vine, în această toamnă, la Botoșani. Kinga  va avea in aceasta toamna opt evenimente Kangoo Jumps slabeste sanatos, la care oricine poate participa pentru a face sport sub indrumarea sa.

La Botoșani, ea va ajunge pe 6 noiembrie. Astfel, cei care vor sa slabeasca pentru sarbatorile de iarna, dar si dupa Craciun si Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmand ca apoi sa continue seria de antrenamente, de trei ori pe saptamana, timp de trei luni, fiind monitorizați de antrenorii acreditati. Mai exact, Kinga sustine ca vor fi trei sesiuni a cate 90 de minute de sport in fiecare saptamana, urmand ca, dupa cele 39 de clase, persoanele sa isi reduca dimenasiunea la haine chiar si trei marimi.

like facebookKinga Sebestyen este cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din Romania si primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume. Ea este si trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *