FOTO! Incident grav. Un primar a încercat să calce un bărbat cu un camion și i-a făcut mașina praf

primarul-din-stauceni-a-incercat-sa-calce-cu-camionul-un-barbat-relu-burlacu-8Un incident extrem de grav a avut loc, sâmbătă, pe un câmp de la marginea unei localități din județul Botoșani. Un primar a încercat să calce cu un camion un bărbat. Este vorba despre primarul comunei Stăuceni, Relu Burlacu.

like facebookȘeful comunei s-a dus, sâmbătă, pe un câmp pentru a lua niște pământ pentru o casă. În timp ce se afla acolo, proprietarul unei farmacii din localitate, Paul Țurcanu, în vârstă de 44 de ani, a mers la el și i-a reproșat că de câteva zile a rămas fără apă la farmacie după ce un buldozer al Primăriei Stăuceni a avariat conducta de apă care ducea spre farmacie.

masina-distrusa-la-stauceniNemulțumit de reproșurile primite, primarul a reacționat de-a dreptul șocant. I-a spus proprietarului farmaciei să se dea la o parte că el pleacă, iar în aceș moment a demarat cu camionul spre bărbat și autoturismul lângă care acesta se afla.

Paul Țurcanu a reușit să se ferească la timp, dar primarul a i-a izbit cu putere mașina în față, apoi a făcut o manevră, s-a întors și i-a distrus-o și în spate.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au început verificările. Primarul și-a luat, însă, ma;ina Primăriei și a plecat.

Nu este pentru prima dată când Relu Burlacu are astfel de reacții golănești. În urmă cu câțiva ani, el a intrat cu camionul într-o casă a unei foste angajate pe care o acuzate de o lipsă în gestiune.

 

7 thoughts on “FOTO! Incident grav. Un primar a încercat să calce un bărbat cu un camion și i-a făcut mașina praf

  1. Cel mai prost primar.. acum vad si oamenii ce au votat..nu a fost bun Epuras care nu a lovit si a deranjat cu un pai pe cineva.. dar asta este..cand pe oamenii ii face alcoolul .. felicitari primarului. o dovada de bun simt si inteligenta !!!!

  2. Nu e la prima actiune in stil mafiot. Acum 10-15 ani a intrat cu camionul in casa unor amarate, pentru ca aveau o datorie la magazinul la care este el patron. Si-a scos certificat de nebun si a scapat. Cel mai probabil asa o sa faca si acum. Mai rau este ca , cel mai probabil, victima o sa primeasca sanctiuni pentru „harturire” si cine stie ce o sa mai scorneasca „Al Capone” asta al zilelor noastre. Dupa asta o sa urmeaza multe amenintari sau mai rau din parte „primarului”.

  3. acest personaj a reusit sa iasă primar prin votul moldovenilor pe care i-a luat in domiciliul…40 de moldoveni…o adevarata familie mafiotă care au fost la vot ca niste angajați devotați…

  4. ce se scrie aici este 10% din ce face acest om, are datorii in sat, lucrează cu oamenii la negru , nu ii plăteste, la el poți sa te astepti de la orice! o ancheta poate ar scoate la iveală viata de zi si noapte a acestui individ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *