FOTO Administratorul Pensiunii Andreea s-a căsătorit. Nunta la cort cu multe VIP-uri

andreea miron si marian antoneac -nunta- BotosaniAdministratorul Pensiunii Andreea de la Stăuceni s-a căsătorit duminică. Andreea Miron s-a măritat cu Marian Antoneac, angajat la o societate din subordinea Consiliului Local al municipiului Botoșani.

Nașii celor doi au fost Cezar și Liliana Bârlădeanu Miron, mătușa și, respectiv, unchiul miresei.

Andreea și Marian s-au cununat religios la biserica din Stăuceni, în timp ce cununia civilă s-a desfășurat la Primăria Stăuceni.

like facebookNunta celor doi tineri a avut loc la un cort special amenajat în cartierul Alfa Land din Botoșani. Printre invitați s-au aflat numeroși oameni de afaceri, printre care patronii de la Lacto Solomonescu, Dumitru și Carmen Solomonescu, cei de la Prodalcom, Cornel Șfaițer și Nicu Catană, dar și patronul de la Five Continents, Tonino Boldea, și patroana de la Anca Farm, Anca Boldea.

Muzica a fost asigurată de formația „Lăutarii” din Chișinău, iar printer soliști s-au aflat Dan Doboș și Brândușa Covalciuc Ciobanu.

„A fost o nuntă reușită și pentru asta mulțumesc tuturor invitaților”, susține omul de afaceri Alexa Miron, tatăl miresei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *