De necrezut! Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina în radarul Poliției.

accident masina politiei flamanzi botosani3Un şofer a obţinut daune în instanţă din partea unui vitezoman ce a izbit o maşină a poliţiei şi o autoutilitară. Accidentul a avut loc în oraşul Flămânzi când Dumitru Lăvricuţi, aflat la volanul unui VW a izbit o autoutilitară VW şi o maşină a poliţiei ce avea instalat radarul şi supraveghea traficul de pe marginea carosabilului.

Petru Băltuţă, şoferul autoutilitarei, a deschis o acţiune în instanţă în care a solicitat plata unor daune în urma suferinţei avute. Bărbatul, angajat la Nova Apaserv, a stat o lună de zile în concediu medical, din care două săptămâni imobilizat la pat.

like facebookAcesta a chemat în judecată asiguratorul maşinii şoferului vinovat şi a cerut daune morale de 30.000 de lei şi 548 de lei reprezentând diferenţa dintre salariul său şi banii primiţi în concediul medical. Instanţa a admis 5.500 de lei daune morale şi 548 de lei daune materiale.

Dumitru Lăvricuţi a scăpat şi de condamnare, după ce procurorii au clasat dosarul nefiind depusă nici o plângere din partea vreunei victime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *