Botoșăneanul de la Mireasă pentru fiul meu s-a căsătorit în direct. El și soția sa au câștigat marele premiu

valentinBotoșăneanul Marius Valentin Turcuman, de la show-ul de televiziune „Mireasă pentru fiul meu” s-a căsătorit în direct, sâmbătă seară, iar soția sa a câștigat marele premiu al emisiunii, fiind desemnată câștigătoarea sezonului. Ei au fost desemnați câștigători prin votul publicului, de altfel fiind favoriții la acest premiu având în vedere că Adriana a fost de la începutul sezonului „Mireasa săptămânii”.

Ești și vei rămâne Valentinul vieții mele!”, e ceea ce i-a spus frmoasa Adriana soțului ei de nenumărate ori.  S-au cunoscut în Casa Mireselor și povestea lor de dragoste i-a cucerit pe telespectatori. Valentin i-a făcut la rândul lui o declarație emoționantă soției lui, văzând-o ca pe „viitoare mamă și bunică”, semn că familia Turcuman are planuri mari.

like facebookPremiul total a fost de 500.000 lei, de aici se scad premiile oferite de-a lungul competitiei, cadouri, vacante, masina, etc.
Asadar Mireasa Sezonlui, adica Adriana, pleaca acasa cu aproximativ 300.000 lei, restul concurentilor nu primesc nimic deoarece Mireasa Sezonului s-a casatorit iar premiul nu se imparta.

mierasa-pentru-fiul-meu-sezonul-5-2Mireasa pentru fiul meu este un show matrimonial care aduna in casa 12 baieti si 12 fete care isi doresc sa se casatoreasca. Reality show-ul dureaza de mai bine de 5 ani la Antena 1, inainte fiind tranmis de Kanal D sub formatul „Nora pentru mama”.

In acest sezon au fost 30 de concurenti, 24 de baieti si fete si 5 mame. Niciun baiat care a venit cu mama in competitie nu a reusit sa ajunga in finala Mireasa pentru fiul meu si sa castige marele premiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *