Urban Serv blochează angajările pe o perioadă de doi ani. Directorul societății: Există riscul ca o parte din salariați să rămână fără loc de muncă

Urban Serv BotosaniConducerea societății Urban Serv a dispus măsuri, după ce a pierdut licitația privind colectarea și transportul deșeurilor pe municipiului Botoșani. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv Botoșani, a declarat că toate posturile care se eliberează în cadrul societății, indiferent de motiv, vor fi blocate până la 1 ianuarie 2019, astfel încât personalul de la colectare și transport deșeuri să fie transferat în zonele unde se vor elibera posturile.

like facebookUrban Serv a contestat licitația câștigată de firma Rosal din București, însă, în cazul în care nu va avea câștig de cauză, din 1 ianuarie 2019, activitatea de colectare și transport deșeuri va fi încredințată noului operator.

Există riscul ca în situația în care pierdem licitația, o parte din salariații care sunt în activitatea respectivă să rămână fără loc de muncă. În această zonă sunt în jur de 75 de persoane și, potrivit unei estimări, ar putea fi blocate 35 de posturi”, a spus Drelciuc.

De asemenea, în această perioadă, societatea va încerca să presteze noi activități.

 

 

One thought on “Urban Serv blochează angajările pe o perioadă de doi ani. Directorul societății: Există riscul ca o parte din salariați să rămână fără loc de muncă

  1. Domnule Director de ce nu d ati afara putorile care umplu birourile si nu fac nimic altceva decat barfa si cafea ?????? 90 la suta dintre ei nici macar nu stiu de ce vin la servici……. Daca aveti sange in instalatie incepeti cu ei ,dar ma indoiesc ca ve ti face ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *