Posturi vacante la Primăria Botoșani. Vezi ce se caută!

Primaria BotosaniPrimăria municipiului Botoşani organizează în perioada 27 – 29 septembrie 2016 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcţii publice de execuţie vacante din cadrul Compartimentului Investiții, Școli, Cultură, Unități Medicale. Este vorba de un post de consilier clasa I grad profesional debutant. Condiţii specifice de participare la concurs: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie civilă sau ingineria instalațiilor.

like facebookAl doilea post vacant este de consilier clasa I grad profesional superior. Condiţii specifice de participare la concurs: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie civilă sau ingineria instalațiilor; – vechime în muncă în specialitatea necesară exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Concursul va avea loc la sediul Primăriei municipiului Botoşani din Piaţa Revoluţiei nr. 1, şi va fi alcătuit din două probe, după următorul calendar: – proba scrisă – 27 septembrie 2016 ora 1000 – interviul – 29 septembrie 2016.

Dosarele de înscriere se pot depune până la data de 15 septembrie 2016, ora 1600 la sediul Primăriei municipiului Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr. 1, Camera 1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *