Scandal pe o stradă din municipiul Botoşani de la o executare silită. Au fost solicitaţi jandarmii

executor judecatoresc jandarmi1Punerea în executare a unei hotărâri judecătoreşti s-a transformat într-un adevărat scandal, luni, pe o stradă din municipiul Botoşani. Executorul judecătoresc a venit însoţit de o echipă de muncitori, dar şi de jandarmi, pentru a construi un gard în vederea delimităţii unei proprietăţi de pe strada Trandafirului.

Suprafaţa de 49 de mp a fost în litigiu, iar surorile Rodica Fasniuc, Georgeta şi Emilia Vasiliu au câştigat terenul în instanţă, însă familia Dan şi Ana Văcăreanu s-au opus cedării spaţiului. Aşa s-a ajuns la executare silită şi s-a construit un grad cu forţa. Fiul lui Dan şi Ana Văcăreanu menţiona că părinţii lui au act de proprietate pe acel teren şi vinovată de ceea ce se întâmplă este Primăria Botoșani, care a lămurit lucrurile în instanţă şi executarea este un abuz.

” Voi merge la DNA pentru că toţi sunt mână în mână. Am chemat de trei ori Primăria în instanţă şi nu a venit nimeni să dovedim că acest teren este al nostru. Acum s-a demolat, deşi nu au autorizaţie de demolare”, a declarat bărbatul.

like facebookDe cealaltă parte, executorul judecătoresc, Sânziana Secrieru, a menţionat că nu a fost vorba de nici o demolare, ci de o delimitare de proprietate.

One thought on “Scandal pe o stradă din municipiul Botoşani de la o executare silită. Au fost solicitaţi jandarmii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *