Buruieni în loc de flori într-un sens giratoriu din municipiul Botoșani

intersectie plina de buruiene la BotosaniO intersecție importantă din municipiul Botoșani atrage atenția șoferilor și pietonilor prin „aranjamentul floral” inedit de care dispune. Este vorba de intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și strada Petru Rareș, care este dominată de buruieni.

Imediat după ce a fost construit, noul sens giratoriu a fost abandonat de autoritățile locale. Scuarul central, dar și cele auxiliare nu au fost amenajate, astfel încât în loc de flori, care sunt plantate în toate zonele din municipiu, au crescut buruieni uriașe.

like facebookDe altfel, un botoșănean a sesizat, prin aplicația de mobile „Botoșani City Report” problema din giratoriul de pe Bulevardul Mihai Eminescu, însă Primăria nu a luat nicio măsură.

intersectie plina de buruiene la BotosaniChiar nu vede nimeni din primărie bălăriile din sensul giratoriu de la fosta fabrică de înghețată? Este foarte urât și nu dă bine la cei care tranzitează orașul. Sensul giratoriu este frumos și trebuie plantate niște flori. Oare domnul primar nu circulă cu mașina prin zonă când merge acasă?”, scrie un contribuabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *