FOTO Cea mai sexy şoferiţă de camion este din Botoşani. Vezi cum a ajuns să controleze un mastodont de zeci de tone!

soferita tir3Cea mai sexy şoferiţă de camion este o botoşăneancă ce şi-a găsit marea pasiune într-un mastodont de zeci de tone pe care îl stăpâneşte cu o dexteritate uimitoare. Elena Bîrsan este o tânără de 26 de ani ce s-a apucat, în urmă cu doi ani, să facă şcoala de şoferi pe categoria B pentru autoturisme.

Apoi s-a gândit să încerce pe toate categoriile şi toţi care o cunoşteau îi spuneau că este nebună. Replica a ambiţionat-o şi a ajuns, ca începătoare, să conducă un camion. Inclusiv pentru familia sa a fost o mare surpriză, copilul mijlociu, fată, dintre cei cinci şi singurul şofer de camion.

S-a angajat la o firmă din Italia şi conduce o cisternă prin toată Europa. A ajuns să controleze un camion MAN şi glumeşte spunând că este cea mai bună combinaţie între o femeie şi un MAN. Colaboratorii sunt şocaţi când o văd şi spune că a avut situaţii în care prezenta documentaţia mărfii şi i se cerea să vină şi şoferul, iar când le spunea că ea este, toţi rămâneau mască.

like facebookA ajuns să facă curse şi de 2200 de km, drum pe care îl parcurge în trei zile. Nu toate lucrurile sunt roz într-o lume a bărbaţilor. Igiena într-o cabină de camion este mai dificilă pentru o femeie, iar sărbătorile petrecute departe de familie o pun la grea încercare. Spune însă că s-a obişnuit şi nu s-ar vedea făcând nimic altceva.

„Nu mă văd făcând altceva. Deşi inainte am lucrat în tară la restaurant şi după aceea în Italia la un bar. Acum imi vine greu să renunţ la camion. Pot spune că este iubirea mea” spune Elena.

 

One thought on “FOTO Cea mai sexy şoferiţă de camion este din Botoşani. Vezi cum a ajuns să controleze un mastodont de zeci de tone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *