Botoșăneanca măritată cu Mircea Radu este din nou însărcinată

mircea-radu-si-ralucaBucurie mare în familia lui Mircea Radu (47 de ani). Soția lui, medicul Raluca Olaru (28 de ani), originară din Botoșani, este din nou însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Mircea Radu a făcut chiar el marele anunț și abia așteaptă momentul în care cel de-a doilea copil va veni pe lume. Raluca este însărcinată în opt săptămâni. Cei doi mai au împreună un băieţel, în vârstă de trei ani, pe nume Tudor, scrie Libertatea.

Mircea Radu a intrat în urmă cu patru ani în rândul bărbaților însurați. Femeia care l-a convins să renunțe la burlăcie medicul Raluca Olaru. Mircea Radu și Raluca Olaru s-au cununat civil în comuna Ştefăneşti din Botoşani, în sufrageria socrilor mici.

like facebook ”Ei au dorit ca ceremonia să aibă loc în casa familiei fetei, iar noi ne-am conformat”, declara atunci Ştefanel Rusu, Primarul din Ştefăneşti, Botoşani.

Mircea Radu este cunoscut drept un mare crai în lumea mondenă de la noi. Însă un crai care, aşa cum îi stă bine unui bărbat adevărat, nu se laudă cu cuceririle sale. Marea dragoste a lui Mircea Radu ar fi fost unguroaica Magdalena Grosu, cea care prezenta emisiunea în limba maghiară de pe TVR 1. Prezentatorul Tv s-a mai iubit și cu Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu.

Mircea Radu și-a început cariera în TV în anii ’90, ca prezentator al știrilor TVR. A plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea „Din dragoste”, la Antena 1. În primăvara lui 2009, emisiunea „Din Dragoste” a fost scoasă din grila Antenei 1, iar, în 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea „ÎnTrecerea Anilor”. Producția a fost scoasă din grilă în acest an, din cauză că audienţele show-ului, raportate la cheltuieli, au fost nesatisfăcătoare. Astfel, el a revenit la pupitrul știrilor în cadrul TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *