Primarul Flutur: Nu este normal ca eu să plătesc naveta unor domni și doamne ca să vină din capătul județului și să predea în Botoșani

catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că este anormal ca municipalitatea să plătească naveta unor cadre didactice care vin din județ să predea la Botoșani, atâta timp cât, spune el, în Botoșani sunt atâția profesori care fac naveta în județ.

like facebookEdilul a  declarat în cadrul unei conferințe de presă că municipalitatea plătește 3.500 lei doar pentru naveta unui cadru didactic care vine din județ să predea la o grădiniță din Botoșani.

Nu este normal ca eu să plătesc naveta unor domni și doamne ca să vină din capătul județului și să predea în Botoșani, la grădiniță. Pe partea cealaltă, avem profesori din Botoșani, și asta pot să o înțeleg că sunt mulți care se duc și fac naveta la nu știu ce școli prin județ, iar consiliul local de acolo trebuie să-i plătească pe acești domni. Invers nu am înțeles. Nu știu care este procedura”, a spus Flutur.

 

6 thoughts on “Primarul Flutur: Nu este normal ca eu să plătesc naveta unor domni și doamne ca să vină din capătul județului și să predea în Botoșani

  1. Ba da, este normal, cata vreme domnul de la capatul judetului ia (la concursul de ocupare a postului) nota mai mare decat alt domn cu domiciliul in Botosani. Nu vrem calitate in invatamant?

  2. Ma, da prost mai esti. Asta e LEGEA, domnule! Consiliul local trebuie sa plateasca naveta tuturor cadrelor didactice care predau in localitatea respectiva si fac naveta. Asa se procedeaza peste tot (sau ar trebui sa se procedeze asa). Tu, ce vrei? Sa vina sarmanul om de la …..km departare, sa-ti invete progenitura si sa-si plateasca singura naveta din salariul URIAS de cadru didactic. NESIMTITULE! Cum adica, invers intelegi dar nu si asa? Poate esti pe invers, domnule.

  3. Este valabil si pentru acei care nefiind capabili sa se titularizeze pe Botosani aleg o localitate cu transportul asigurat si da peste cap activitatea din acea scoala.Daca proful e de mate alege manualul cel mai dificil pentru a-si asigura meditatiile,doreste a i se asigura un orar fara pauze,naveta platita,dar rezultate per elev nimic.Plata navetei este o discriminare fata de ceilalti cetateni.Cand ti-ai ales meseria de dascal ai facut-o din interesele tale personale nu pentru a te dedica copiilor.Daca esti destept mergi de lucreaza intr-o companie acolo unde si se deconteaza transport ,masa cazare…etc.Dar tu profesor care nu esti capabil sa te titularizezi pe postul dorit de ce vii sa incurci pe altii si mai vrei si transport asigurat.Verificati lista inscrisilor la titularizare pe 2016 si vedeti cati au abandonat parasind sala de examen fiind total nepregatiti.Si mai avem pretentii si vrem bani.

  4. Considerand dupa aparente,NICI DUMNEATA NU MERITI , SA ITI PLATIM MASINA DE SERVICI,caci TARA TE VREA PROST si asa o sa RAMANEM!Considerand dupa nevoile orasului pe care il conduci ,DOMNULE PRIMAR SA FIE INTELES UN LUCRU: DA-I CEZARULUI CE MERITA,IAR DUMNEATA NU UITA CA TOT DE LA TARA AI…….. INVATAT CARTE,mai exact la DOROHOI,apoi A.T. LAURIAN ,apoi chiar ai fost si PROFESOR …………..ori poate GRESESC SI AI AJUNS PRIMAR …….. FARA SA TE FI INVATAT INDELETNICIRILE ABECEDARULUI VRE-UN DASCAL CARUIA ASTAZI NU VREI SA II DECONTEZI ,,NAVETA” apropo domnule primar , io is instalator ,nu CADRU DIDACTIC

  5. Domnule actual primar nu trebuie sa tăiați capete numai pentru ca proveniti dintr-un anumit partid,ati uitat ca ati fost profesor? Sa intelegem ca pentru asta v-ati dorit inapoi sau ca sa va preocupe ce nu s-a facut? Lasati-ne in pace pe noi ca avem totusi carte si nu suntem manevrabili.

  6. La oraș nu sint capabili sa se titularizeze ,vin in localitatile din imprejurimi cu aere de destepti si rid de elevi, de oamenii din sate, fac bisericute, scandal cu naveta , Majoritatea celor veniti din oras nu au ce cauta in invatamint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *