Un tânăr care juca fotbal, lovit cu ranga de un vecin deranjat de zgomot

ambulanta copil cros jandarmerieUn tânăr în vârstă de 20 de ania fost lovit cu o rangă de un vecin deranjat că el joacă fotbal pe un teren din apropiere.

Incidentul a avut loc luni seară, în timp ce tânărul juca fotbal împreună cu câțiva prieteni pe strada Gheorghe Filipescu din municipiul Botoșani, scandalul fiind aplanat de jandarmi.

Nemulțumit de faptul că nu se poate odihni din cauza gălăgiei făcute de tineri, bărbatul de 50 de ani a ieșit din bloc și le-a cerut acestora să părăsească zona, iar în urma discuției în contradictoriu avute, l-a lovit pe unul dintre ei peste antebrațul mâinii stângi cu o rangă pe care o avea asupra sa.

like facebookÎn urma verificărilor efectuate de jandarmi, agresorul și-a recunoscut fapta, dar a motivat că, nemaiputându-se odihni din cauza zgomotului, l-a lovit pe unul dintre cei care jucau fotbal în încercarea de a-i determina să plece.

Tânărul a depus plângere împotriva celui care l-a lovit, acestuia fiindu-i întocmite de către jandarmi actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, lovire sau alte violențe”.

Având în vedere faptul că violența nu este, în niciun  caz, o soluție de rezolvare a unor situații de acest gen, recomandăm cetățenilor nemulțumiți de anumite stări de fapt să apeleze prin apel 112 la instituțiile competente ale statului, fără a încerca să își facă dreptate pe cont propriu”, susţin jandarmii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *