Cursuri de formare în meseria de asistent medical oferite de FEG Education

cursuri de asistent medical - FEG Education BotosaniȘcoala Postliceală „FEG Education” Botoșani se adresează tuturor absolvenților de liceu, cu sau fără examen de bacalaureat, indiferent de vârstă, absolvenților de facultate, personalului angajat și șomerilor și tuturor celor care doresc să se specializeze într-o profesie nouă.

Obiectivul principal al Școlii Postliceale „FEG Education” Botoșani este desfășurarea unui program educațional care să creeze specialiști capabili să răspundă mobilității continue de pe piața muncii din România și să se integreze ușor în structurile profesionale din celelalte țări ale UE.

like facebookÎn prezent, Școala Postliceală „FEG Education” Botoșani este autorizată de Ministerul Educației Naționale pentru următorele specializări : Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie, Asistent Medical Balneokinetoterapie și Recuperare.

Activitatea didactică se desfășoară în spații de școlarizare dotate cu laboratoare de informatică, săli de curs, cabinete, bibliotecă cu cărți de specialitate, sală de nursing. Spațiile de școlarizare dispun de mijloace audio-vizuale moderne și de tehnologie IT (videoproiectoare, plasmă, internet), dar și de dotări specifice pentru fiecare disciplină.

cursuri de asistent medical - FEG Education BotosaniActivitățile practice se desfășoară în instituții de profil (spitale din municipiu, farmacii, baza de tratament) după un program structurat în concordanță cu conținuturile științifice. Practica este gratuită pentru cursanți, cheltuielile fiind suportate de școală.

Procesul instructiv-educativ este asigurat de personal didactic calificat, cu pregătire psihopedagogică (2 profesori cu titlul științific de doctor, 4 profesori cu gradul didactic I, 3 profesori medici specialiști, 5 maiștri instructori asistenți medicali).

În pregătirea cursanților, Școala Postliceală „FEG Education” Botoșani aplică planuri și programe elaborate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice completate cu oferta specifică școlii: studiul limbilor străine (engleză, germană), inițiere în domeniul informaticii, educație ecologică, medicină alternativă.

cursuri de asistent medical - FEG Education BotosaniPentru stimularea performanțelor școlare, Școala Postliceală „FEG Education” Botoșani acordă cursanților cu rezultate deosebite la învățătură burse de merit și de studio constând în reducerea taxei cu până la 100% a taxei de școlarizare și premii celor ce se disting în concursurile organizate la nivel de școală, interfiliale și la nivel național.

Pentru cursanții cu situație socială deosebită, Școala Postliceală „FEG Education” acordă, diferențiat, burse sociale. Sunt stimulați și cursanții care se implică în cercetarea științifică prin susținerea de lucrări în cadrul sesiunilor de comunicări științifice.

Alte avantaje:  Parteneriate ale școlii cu firme de recrutare din Germania, Austria și Marea Britanie în vederea angajării absolvenților.

Detalii aici!

cursuri de asistent medical- FEG Education - Botosani

One thought on “Cursuri de formare în meseria de asistent medical oferite de FEG Education

  1. Prostesc tinerii cu meseria de asistent medical isi fac saracii vise si cand termina nu au nici un viitor ba mai mult mai pierd si o gramada de bani taxa anuala etc etc…si nu au nici o sansa sa intre in sistem ba mai mult trebuie sa dea mita sa intre in vreun loc de munca si nu iti garanteaza nimeni ca vei ramane in sistem… nu mergeti nu incercati pierdeti timp bani si veti ramane foarte dezamagiti dupa absolvire am 2exemple concrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *