FOTO Bărbat lovit de o maşină ce făcea drifturi

criminalist la accident noaptea2Un bărbat, de 61 de ani, a ajuns, luni seară, la spital după ce a fost lovit de o maşină condusă de un teribilist. Accidentul a avut loc pe strada Ion Pillat în zona fostului cinematograf Luceafărul când bărbatul ce traversa strada pe o trecere de pietoni a fost lovit de un VW Golf ce făcea drifturi în zonă.

Şoferul a fugit de la faţa locului, iar victima abandonată a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată la spital.

like facebookPoliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă şi au studiat imaginile surprinse de camerele video montate la o benzinărie din zonă. La faţa locului a fost solicitată şi prezenţa unei dube cu mascaţi pentru că se adunaseră mulţi oameni care locuiesc în zonă.

criminalist la accident noaptea1criminalist la accident noaptea

One thought on “FOTO Bărbat lovit de o maşină ce făcea drifturi

  1. Eutanasiati toti boratii tuciurii. Lucrez in zona si nu este prima data cand fac asa ceva. Avem militieni, jandarmi, militieni locali si cate si mai cate structuri ale statului pentru pastrarea ordinii si legii in zona Centrului Vechi dar care inchid ochii sau pur si simplu le este frica in fata nenorocitilor de tigani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *