Botoşănenii se înghesuie la căsătorii. Petreceri de nuntă organizate în zilele de luni şi marţi

Petrecere organizată în cortul din Alfa Land din BotosaniSezonul nunţilor a început, iar numărul localurilor din Botoşani destinate petrecerilor organizate de miri pare să fie mult mai mic decât cererea. Cuplurile ce s-au decis să se căsătorească trebuie să facă rezervări la săli cu luni de zile înainte, iar în funcţie de local se poate ajunge chiar la ani.

Cele mai multe solicitări privesc lunile de vară, iulie şi august fiind cele mai aglomerate, în special de venirea stranierilor. Aceştia din urmă nu mai fac pretenţii la zilele când organizează petrecerea de nuntă şi acceptă chiar şi zile din cursul săptămânii, mai puţin obişnuite pentru organizarea unor asemenea evenimente.

like facebookAstfel, dacă iniţial s-a ajuns să se facă nunţi vineri, sâmbătă, duminică, mai nou se fac şi în zile ca luni sau marţi. Reprezentanţii unor localuri mai selecte spun că deja au epuizat şi anul 2017 cu rezervări în zilele de sâmbătă şi duminică. Un alt aspect de care se ţine cont sunt perioadele de post, însă acestea au devenit o portiţă pentru cuplurile de alte religii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *