Elevii de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” mai au de așteptat până vor avea o sală de sport modernă

Colegiul National Mihai Eminescu Botosani (2)Lucrările de reabilitare și consolidare a sălii de sport de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Botoșani, în așteptare. Pentru că proiectul de hotărâre privind predarea acestei săli Companiei Naționale de Investiții nu a fost aprobat joi, din lipsă de cvorum, investiția este pusă sub semnul întrebării.

like facebookMarți am fost la Compania Națională de Investiții și am avut discuții legate de ne-a cerut problema sălii de sport de la Colegiul Mihai Eminescu. Am dus și ultimele solicitări, am discutat cu proiectanții că au fost niște greșeli, dar am predat documentele la CNI în regim de urgență ca să prindem lucrările pentru că se termină bugetul. Nefăcând ședința astăzi (nr. joi), sala de sport de la Eminescu o să mai aștepte ca și sala de sport de la Pedagogic, unde cei de acolo nu ne-au trimis nici hârtiile. Dacă venim la urmă, cei de la CNI ne vor spune că nu mai sunt bani”, a menționat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

Sala de sport de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a fost transferată și în urmă cu aproape trei ani la CNI, însă nu s-a amânat finanțarea din cauza unor greșeli de proiectare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *