Prima ședință de Consiliu Local, amânată de absența consilierilor PSD. Flutur: Asta înseamnă un blocaj

cl 2016 2Prima ședință de Consiliu Local din acest mandat a fost amânată, întrucât nu a întrunit cvorumul necesar. Au fost doar 11 consilieri dintr-un total de 23. Consilierii PSD au absentat, așa cum de altfel au și anunțat înainte cu o zi.

like facebookPrimarul Cătălin Flutur a spus că era imperios necesară o ședință ordinară până la sfârșitul lunii iunie, dat fiind faptul că pe ordinea de zi se aflau proiecte importante precum cel privind administrarea parcului Cornișa.

Erau lucruri importante de reglat. Probleme importante ale municipiului nu au fost discutate în plenul Consiliului nici în mai, nici în iunie și am zis că câștigăm timp. Decizia noastră a fost unanimă în ședințele de permanență, și asta înseamnă toți cei din Primărie plus domnii viceprimari. Că nu au venit colegii noștri.,.Asta înseamnă încă un blocaj pentru oraș”, a spus primarul Cătălin Flutur, care a declarat că multe dintre proiectele care se aflau pe ordinea de zi erau propuse de fosta administrație și nu erau nicidecum ”lucruri noi”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *