Directorii societăților și direcțiilor din subordinea Consiliului Județean, cu securea deasupra capului. Șeful CJ vrea să facă schimbări

Consiliul Judetean Botosani sediuPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, va umbla și la posturile de conducere. El a spus că directorii care nu și-au făcut treaba vor fi schimbați de pe funcții. Aceeași soartă o vor avea și șefii direcțiilor din Consiliul Județean.

like facebookVor sta în probă două luni, dacă performează este în regulă și suntem colegi de muncă iar dacă nu vom găsi alții”, a spus Macaleți.

Noul președinte al CJ a spus că a auzit tot felul de lucruri din interiorul CJ, dar și societățile subordonate, care nu sunt ”tocmai în regulă”.

Am auzit tot felul de lucruri nu tocmai în regulă și am să le pun la punct, începând cu ora de program și cu sfârșitul programului. Sunt pensionari care încă mai lucrează. Voi începe cu inventarele instituțiilor, care trebuie făcute în mod corect și cum scrie la regulament. Cei care nu au fost performanți, vor fi schimbați”, a adăugat Macaleți.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *