Prima ședință de Consiliu Local, cu scandal. Motivul: alegerea viceprimarilor municipiului Botoșani

Viceprimarul propus Marian Murariu
s Marian Murariu

Ședința de constituire a noului Consiliu Local al municipiului Botoșani a debutat cu contre între consilieri. Disputa a început de la desemnarea celor doi viceprimari ai municipiului Botoșani. Grupul de consilieri PSD i-a propus pe Cosmin Andrei și Marian Murariu, însă a venit și o propunere din partea grupului PNL, respectiv Catalina Lupascu și Gabriel Alexandru.

like facebookCosmin Andrei a propus ca persoanele neagreate să fie tăiate de pe buletinele de vot, lucru cu care consilierii PNL nu au fost de acord. De asemenea, în momentul exercitării votului, liberala Cătălina Lupașcu a acuzat-o pe consiliera PSD, Andreea Buiuc, că a arătat votul și a făcut o fotografie buletinului de vot în cabină.

După schimbul de replici, consilierii au decis să continue acțiunea.

După exercitarea și numărarea voturilor s-a decis: noii viceprimari ai municipiului Botoșani vor fi Cosmin Andrei și Marian Murariu, de la PSD.

 

 

 

One thought on “Prima ședință de Consiliu Local, cu scandal. Motivul: alegerea viceprimarilor municipiului Botoșani

  1. Oare de ce madame Catalina a criticat-o aspru pe Andreea de la PSD? Cine ghiceste are de la mine doua bilete la un concert simfonic al Filarmonicii botosanene – pentru ca nici un consilier nu a calcat, timp de 4 ani, prin sala de concerte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *