Fotomodelul din Botoșani care se iubeşte cu un cunoscut politician urmează să aibă un copil

Foto WOWbiz
Foto WOWbiz

Codrin Stefanescu se iubeste de mai bine de doi ani cu un fotomodel, o tanara de 24 de ani. In urma cu putin timp, Codrin Stefanescu a anuntat fericit ca va deveni tata. „In curand vom fi parinti! Acesta a fost anuntul pe care am dorit sa-l fac”, a spus Codrin Stefanescu, unul dintre cei mai cunoscuti burlaci din politica romaneasca. Sarcina este destul de avansata, iar burtica tinerei este evidenta. Politicanul a precizat ca la ecografiile de pana acum, doctorii au spus ca bebelusul pare a fi baietel, scrie WOWbiz.ro.

like facebookPoliticianul si Alice Constantinica se iubesc de circa doi ani, perioada in care au fost vazuti mai mereu impreuna.
codrin stefanescuAlec are 24 de ani, este din Botosani, dar a venit in Capitala, unde a studiat Dreptul. „Am cunoscut-o la o receptie si, de atunci, suntem tot timpul impreuna! Ea este nepoata unui prieten foarte bun de-al meu din Moldova, o fata cuminte, cu o educatie desavarsita si cu un caracter minunat! Alice a lucrat ca manechin la cunoscuta agentie MRA a lui Liviu Ionescu, mai mult din pasiune decat ca o profesie, si acum, se axeaza pe cariera ei! Ne simtim bine impreuna si, foarte important, se intelege de minune cu fata mea!”, a declarat politicianul pentru WOWbiz.ro, in urma cu mai mult timp.

One thought on “Fotomodelul din Botoșani care se iubeşte cu un cunoscut politician urmează să aibă un copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *