Leo Grozavu, înaintea meciului cu CFR Cluj: Ne dorim să terminăm campionatul cu o victorie

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a prefaţat meciul, de duminică cu CFR Cluj. Tenicianul vrea să îşi ia revanşa după umilinţa din tur şi spune că îşi doreşte, în acelaşi timp, să termine campionatul cu o victorie.

Acesta a mai completat că actuala formulă a campionatului a făcut ca lupta să fie foarte strânsă şi să se joace totul până la ultimul meci.

like facebook„E doar ultima partidă uiltimul joc de campionat din acest sezon. Sigur, ne dorim să terminăm campionatul cu victorie. Întâlnim un adversar puternic, poate cel mai tare din acest play-out, o echipă care are în componenţă jucători valoroşi, un club foarte bine organizat care a făcut performanţă în ultimii ani. Asta nu însemană că nu vom da totul pe teren pentru a ne asigura cele trei puncte. A fost un play-out foarte strâns şi e posibil să se întâmple orice. În ultimele şase partide nu am pietdut, am câştigat în patru şi am remizat în celelalte două şi totuşi e posibil ca la final să ne situăm deasupra celor care au retrogradat sau dispută barajul. Asta arată cât de strâns a fost acest play-out, un campionat foarte disputat şi care arată că un pic dacă eşti neatent poţi să te trezeşti într-o situaţie neplăcută”, a declarat Leo Grozavu.

Partida FC Botoşani- CFR Cluj se va disputa duminică de la ora 17:00 pe stadionul „Municipal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *