Peste 130 de sportivi, la turneul internațional de lupte greco- romane de la Botoșani

campionat de lupte greco-romane organizat de CS Botosani137 de sportivi din Ucraina, Republica Moldova și România au participat pe tot parcursul zilei de vineri, în Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”, la cea de-a doua ediție a ,,Turneului Internațional de lupte greco-romane Cupa CS Botoșani”. Acest turneu a fost dedicat tuturor categoriilor: copii, cadeți și juniori.

like facebookClubul gazdă, veritabilă pepinieră de campioni naționali, europeni și mondiali  în această disciplină, a fost reprezentat de 20 de sportivi.

campionat de lupte greco-romane organizat de CS BotosaniOcupanții primelor trei locuri ai fiecărei categorii au fost premiați cu diplome și medalii. Acestea au fost acordate câștigătorilor de reprezentanți ai clubului gazdă, CS Botoșani, de oficiali din cadrul Federației de Lupte Greco-Romane invitați la Botoșani și de președintele Consiliului Județean Botoșani. Gheorghe Sorescu a răspuns cu plăcere invitației de a asista la această competiție,  invitație ce a fost lansată de conducerea Clubului Sportiv Botoșani.

campionat de lupte greco-romane organizat de CS BotosaniPreședintele județului a surprins întreaga asistență amintindu-și de perioada în care el însuși a fost practicant al luptelor libere, având în palmares chiar și un titlu de campion balcanic, obținut la tineret. Gheorghe Sorescu i-a felicitat pe antrenori și pe sportivi pentru munca depusă și a precizat faptul că sportul de perfomanță presupune sacrificii, costuri și multă perseverență. Județul Botoșani se bucură de un palmares bogat în ceea ce privește performanța sportivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *