Anda Dănăilă a ajuns la spital aproape moartă. Medicii regretă că nu au putut-o salva

accidentul de la Darabani - BotosaniCadrele medicale de la Spitalul Județean din Botoșani regretă că nu au putut să o mai salveze pe Anda Dănăilă atunci când aceasta a fost adusă Unitatea de Primire Urgențe. Ele au făcut eforturi considerabile pentru a o stabiliza, sâmbătă seară, pe tânăra din Darabani,care a fost victimă a teribilului accidentul rutier de pe strada 1 Decembrie.

Medicii spun că Anda Dănăilă, de 22 de ani, a suferit leziuni grave la nivelul abdomenului, iar impactul extrem de violent i-a cauzat o ruptură a ficatului în mai multe fragmente, șansele de supraviețuire fiind minime.

like facebookS-au consumat cinci unităţi de sânge şi tot atâtea de plasmă, numai pentru a încerca să i se stabilizeze pulsul. Era aproape exsangvinată când a intrat în operaţie. Pe lângă asta a fost şi şocul traumatic foarte puternic. Prezenta traumatisme osoase la cap, mâini, picioare şi bazin”, a declarat un medic din cadrul Spitalului Judeţean.

Tânăra a murit în noaptea de Înviere, după ce sâmbătă seară maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism care participa la o cursă ilegală pe strada 1 Decembrie din Darabani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *