Ministrul Agriculturii vine la Botoșani, la Târgul Agro-Zoo

Foto: RomaniaTV.net
Foto: RomaniaTV.net

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, va participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la Târgul Agro-Zoo de la Popăuți. Ministrul va ajunge la Popăuți, duminică, și va avea o întâlnire cu fermierii botoșăneni.

like facebookConsiliul Județean va participa cu un spectacol al Rapsozilor. Este un târg de interes județean și atunci se poate participa cu un spectacol, ca să nu apară interpretări”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu.

Târgul Agro-Zoo va avea loc pe 7 și 8 mai.

 

 

3 thoughts on “Ministrul Agriculturii vine la Botoșani, la Târgul Agro-Zoo

  1. d,,l ministru mai bine nu ai veni,noi pentru ce ne faceti va ,,iubim”,cum se iubesc soarecele si pisica ,as comenta mai multe dar mai bine ma opresc.

  2. Ministrul bun producator foarte slab ministru cu o echipa formata si mai slaba. Daca ar judeca in interesul producatorului roman ar aminti premierului Ciolos ca nu strategia in medicina ar trebui conturata si cea din agricultura. Dar sa ne amintim a indeplinit functii pe agricultura mari culminind cu ce de ministru de 2 ori si de comisar european pe agricultura perioada in care a distrus in mod deosebit ferma de familie si deci agricultorul roman. Nu ar trebui doar sa trambiteze ,, asociere ,, ci ar trebui sa rezolve cadrul legal nu prin acte normative ,,oarbe,, inaplicabile ci prin angajarea bugetului MADR in acest scop. Daca nu sa plece rapid cu tot cu ministrul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *