Şoferul vinovat de producerea accidentului grav de la Darabani era beat criţă

accident in Darabani -BotosaniŞoferul care se face vinovat de producerea accidentului, de sâmbătă seară, din Darabani s-a urcat băut la volan şi a făcut o depăşire imprudentă.

Florin Stănescu, de 46 de ani, care este originar din Darabani și care s-a întors de curând din străinătate, se afla la volanul unui autoturism Audi şi mergea pe strada 1 Decembrie din Darabani, iar la un moment dat a făcut o depăşire imprudentă izbind un VW ce venea din faţă, care apoi este ricoşat într-o căruţă.

De asemenea maşina care a fost depăşită de Audi s-a izbit în cele două precum şi în căruţă.

like facebookÎn urma accidentului au rezultat şapte victime, dintre care şoferiţa autoturismului VW, Anda Dănăilă, de 20 de ani, se află în stare critică. Poliţiştii l-au testat pe şoferul vinovat şi a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Martorii spun că șoferii celor două Audi făceau o cursă ilegală.

 

2 thoughts on “Şoferul vinovat de producerea accidentului grav de la Darabani era beat criţă

  1. Faceau intrecere ce naiba k dak depasea regulamentar cum spui tu nu era un asemenea dezastru.

  2. Să infunde pușcăria pe viață dobitocul dracului iar daca e adevărat ca făcea liniuta cu celalalt frații de celulă sa fie.Niste vacari care se cred mari oameni de afaceri,niste avortoni ai societăți care nu merita sa trăiască in aceasta societate.Să vedem ce face acum poliția spagara din Darabani in frunte cu domnul milițian Ursu????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *