Week-endul Buzz cu lansare de carte scrisa de un copil, expozitie si reportaje pe teme de mediu

afis WEEKENDul BUZZWeek-endul acesta este… Weekendul BUZZ. Weekendul când se împlinesc 5 ani de când în Botoșani, în județul acesta al geniilor, s-a născut o idee care răscolește, emoționează, transmite, o idee în care credem cu toții, de la mic la mare. O idee care naște zi de zi, oră de oră, idei, fraze, propoziții. O idee care salvează sufletele de răutate, de vicii, de obstacole. O idee căreia i-am zis acum 5 ani… BUZZ.

Trei evenimente vor fi organizate la finele săptămânii, sâmbătă și duminică, pentru a marca frumos primii cinci ani de viață ai ziarului scris de copii și adolescenți în Botoșani.

Toate cele trei evenimente se vor petrece la Muzeul Județean și vor avea ca scop promovarea și susținerea copiilor talentați.

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 12.30, botoșănenii sunt invitați în holul Muzeului Județean la vernisajul ExpoBUZZ, ocazie cu care ne vom aminti de primii ani de existență aici, în Botoșani, vom cântări evoluția noastră în timp și vom depăna nsicaiva amintiri.

Denisa Sandu, 13 aniTot sâmbătă, de la ora 13.00, la muzeu, dar la sala polivalentă, Denisa Sandu de 13 ani își va lansa prima carte intitulată “O fată care ascultă rock”, realizată cu sprijinul Asociației FairPlay și al poetului Sorin Poclitaru. Denisa Sandu este elevă în clasa a VII-a la Școala nr. 11 și face parte din redacția Buzz de aproximativ doi ani.

Cartea sa vorbește despre o tânără din America, ce trece prin tot felul de întâmplări în căutarea celui care i-a ucis tatăl. Tânăra află o serie de adevăruri care i-au fost ascunse ani la rând de familie și care, deși produc un șoc puternic în mintea și sufletul ei, ea demonstrează un caracter și o personalitate puternică specifice în general oamenilor ascultători de rock.

Duminică, 21 februarie, tot la muzeu, la sala polivalentă, de la ora 11.00, va avea loc Festivitatea de premiere a concursului de reportaje VerDEEE pentru Botoșani, organizată în colaborare cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec și Patrula de Reciclare. Cu această ocazie, vor fi vizionate reportajele pe teme de mediu realizate de reporterii Buzz aflați în concurs, după care copiii vor fi premiați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *