Concurs pentru elevi ”Mesajul meu antidrog”

mars anti-drog la BotosaniCentrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Botoşani, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog, lansează  în săptămâna 15-19 februarie 2016, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, ediţia a XIII-a a Concursului  Naţional „Mesajul meu antidrog” cu tema „Colorează-ţi viaţa altfel … făra droguri!”.

like facebookConcursul, ajuns în prezent la ediţia a XIII-a, reprezintă un proiect de tradiţie al Agenţiei Naţionale Antidrog şi al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, fiind un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar. Rezultatele obţinute până în prezent arată utilitatea acestui demers preventiv, care are caracterul unic de a conferi adolescenţilor încadraţi într-o formă de învăţământ, o alternativă la consumul de droguri.

Astfel, prin secţiunile propuse, încercăm să oferim adolescenţilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive în favoarea unei vieţi sănătoase, fără droguri. Secţiunile ediţiei a XIII-a la care se pot înscrie elevii sunt: film de scurt metraj, spot video, eseu literar, sport, arte vizuale.

Jurizarea creaţiilor se va realiza în perioada 9-15 mai 2016, iar creaţiile câştigătoare vor fi premiate prin aportul Primăriei Mun. Botoşani.

Sursa: comunicat Centrul Judetean Antidrog

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *