FOTO& VIDEO Grav accident de circulație la ieșirea din pădurea Buda. O tânără și doi copii au ajuns la spital

bmw izbit in copacTrei persoane au ajuns, luni dimineață, la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac.

Accidentul a avut loc pe drumul european Iași-Botoșani, la ieșirea din pădurea Buda, când șoferul unui BMW, Dumitru Aramă, de 20 de ani, din Copălău, ce venea dinspre localitatea de domiciliu spre Botoșani a făcut o depășire imprudentă și din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac.

like facebookÎn mașină erau șase persoane, iar în urma impactului violent doi copii de patru ani și o tânără de 26 de ani, sora șoferului, au fost răniți. Aceștia au fost preluați de ambulanță și transportați la spital.

7 thoughts on “FOTO& VIDEO Grav accident de circulație la ieșirea din pădurea Buda. O tânără și doi copii au ajuns la spital

  1. oare de ce toti tampitii care se izbesc de copaci au BMW?

    Accident = BMW, ar trebui sa-i schimbe denumirea in BMA, BAVARIA MOTOR ACCIDENTS

    Sau sa se dea o lege divina sa nu se mai de-a permisul pe BRANZA, gatu mamii lor de tampiti , cand ii vad in trafic ca se dau niste zmei, imi vine sa ma dau jos sa-i iau la picioare !

  2. BMW…20 ani… 99% că nu este nici o excepție… Un bou cu bmw ce crede că cifrele de pe portbagaj reprezintă caii putere, 6 persoane în loc de 5, copii nevinovați ce cresc crezând că dobitocul e vreun exemplu și visează mai apoi și ei la BMW… DA…E CHIAR AȘA SIMPLĂ „POVESTEA” și să mulțumească dacă toți scapă cu bine!

  3. putea fii mata ca nu l a pus nimeni sa execute depasirea aia…era macho..cu bmw..de ce sa stea el in coloana cand are 130 de cai sub capota si aia amarati

  4. danut…nu e o lege…dar toti ghertoii astia cu masini bmw au aflat ca sunt mai rezistente la impact..si garantez ca desi masina din imagini e la mana a -15-a e mai rezistenta la impact decat un logan nou…tot din cauza ghertoilor a fost schimbata si legislatia rutiera anul acesta …dar asta nu inseamna ca toti cu bmw sunt ghertoi…ghertoii prin excelenta sunt si cei care au ultimele cadavre de vw, renaul, dacia, etc..care incurca circulatia, prin poluarea pe care o lasa in urma si prin faptul ca vad numai „inainte”…a merge tare nu inseamna ca esti neaparat ghertoi…asa si cel din articol…el e ghertoi pt faptul ca in masina erau 6 persoane…daca e adevarat…ca si in articole de multe ori se exagereaza…copii trebuie pe scaunele speciale…nu degeaba sunt gandite…si garantez ca in cazul de fata daca erau in numar corect…nu ajungea nimeni la spital…dar la 6…acolo imbulzeala..cine stie…si …te mai gandesti si la prapaditul asta de drum care e intre Botosani si Flamanzi…multe de luat in calcul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *