Zeci de dascăli pensionari au cerut prelungirea activității. Vezi câte cereri s-au aprobat!

catalog absente noteConsiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean a aprobat, miercuri, prelungirea activității în cazul a zeci de cadre didactice pensionabile. Este vorba de 89 de profesori care împlinesc până la data de 1 septembrie 2016 vârsta de pensionare și care au solicitat menținerea în activitatea.
like facebookÎn total au fost 90 de solicitări depuse, iar 89 s-au aprobat. Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ, a declarat că pentru cele 89 de cadre didactice există și acordul unității de învățământ.
Dascălii au dreptul să rămână la catedră încă trei ani după pensionare.

 

5 thoughts on “Zeci de dascăli pensionari au cerut prelungirea activității. Vezi câte cereri s-au aprobat!

  1. Lasati tineretul sa intre pe posturi,v-ati trait viata,stati pe pensie,nu va ma saturati de bani,numai voi vreti bani,stati cu fundul ala mare si gras in scaune si nu faceti nimic.Iar tineretul stau si plang in pumni ca nu au locuri in invatamant

  2. rusine psd,tineretul nu poate ocupa un post din cauza acestor indivizi care nu se mai satura,a verificat cineva cat CONCEDIU MEDICAL au acesti pensionari in timpul anului scolar..

  3. Alooooo!!! Treziti va o persoana dupa 60 nu mai stie numic comparativ cu cei care am terminat acum!!! Ei sa stea acasa sa elibereze posturile!!! Ori salar ori pensie unde traim??? Altii nu au nici de unde nici un ban si ei cu doua salarii!!!

  4. Nu ati inteles nimic! Acesti pensionari au renuntat la pensie. Primesc numai salariu. In toamna vor fi incadrati la plata cu ora pensionarii care primesc si pensii. Cititi legea!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *