Incredibil! Un bărbat şi-a violat fiica. Când a fost prins, a spus că ea l-a sedus

retinutUn bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce şi-a violat propria fiică. Este vorba despre Mihai L., care locuieşte în oraşul Flămânzi. Acesta a întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale cu fiica sa biologică de 11 ani, în condiţiile în care mama fetei ştia de toate grozăviile acestuia, însă nu l-a reclamat la poliţie … de frică.

Anchetatorii au aflat de faptele bărbatului de la un preot care a ajutat, de mai multe ori familia respectiv. Mihai L. şi concubina sa aveau patru copii împreună şi nici un venit.

like facebookLa o vizită a preotului la locuinţa acestora, l-a găsit pe bărbat în pat cu fiica sa şi a întrebat-o pe minoră ce se întâmplă, însă fata fiind înspăimântată nu a avut curajul să îi spună. Parohul a discutat apoi cu mama fetei, care i-a confirmat bănuielile. Aceasta i-a spus preotului că, de frica bătăilor soţului, nu l-a reclamat.

Bărbatul a fost reţinut, iar miercuri a fost arestat preventiv. În faţa anchetatorilor acesta a spus iniţial că a confundat-o pe fată cu mama sa, după ce s-a aşezat în pat lângă el, deşi ştia că femeia nu era acasă fiind internată în spital. Apoi a spus că propria fiică l-a sedus şi de asta a început să se culce cu ea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *