Amant ajuns la spital înţepat în inimă de soţul iubitei sale

barbat targa ambulanta2Un bărbat, de 33 de ani, a ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la spital după ce a fost înţepat în inimă cu o şurubelniţă de soţul iubitei sale. Dan Ohriniuc, de 33 de ani, din comuna Hlipiceni are o relaţie cu o femeie, de 38 de ani, ce este despărţită de soţul ei, însă nu şi în acte.

Duminică femeie ce mergea împreună cu cei doi copii prin sat s-a întâlnit cu soţul şi pe fondul relaţiei tensionate între cei doi au început un scandal ce s-a transformat în bătaie. Cei doi copii care au văzut întreaga scenă au fugit acasă şi l-au chemat pe iubitul mamei la faţa locului.

like facebookCând a ajuns şi bărbatul la scandal, s-a luat la bătaie cu soţul, iar cel din urmă a luat la un moment dat o şurubelniţă şi l-a înţepat în piept. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, iar apoi medicii botoşăneni au luat decizia transferului la Iaşi. În paralel, poliţiştii au declanşat o anchetă şi în funcţie de concluziile medico legale urmează să stabilească şi încadrarea juridică a faptei agresorului.

 

One thought on “Amant ajuns la spital înţepat în inimă de soţul iubitei sale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *