Vezi ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 27 noiembrie- 3 decembrie!

Fb 27.11-03.12.2015 11Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Iubitorii de film au de ales între 18 producţii, animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

like facebookIn the Heart of the Sea este capul de afiș timp de o săptămână. În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.

Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul, pe când secundul său devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă.

Victor Frankenstein este o altă noutate. Inspirat din clasicul din 1818 al scriitoarei Mary Shelley, filmul este spus de data aceasta din perspectiva personajului Igor: filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui salvatoare cu tânărul – pe atunci – Viktor Von Frankenstein, student la medicină, dar explică şi cum Frankenstein a devenit bărbatul – şi legenda – aşa cum o cunoaşte întreaga lume.

 

The secret in their eyes spune povestea răzbunării unei crime. O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.

Trecutul și prezentul se întrețes pe măsură ce misterul își arată profunzimi din ce în ce mai sumbre, iar granițele dintre dreptate și răzbunare sunt tot mai neclare. Apare, așadar, întrebarea: cât de departe ar merge cineva pentru a îndrepta un rău inexplicabil?

Valiant Rooster este o animaţie lansată de curând pe marile ecrane. Toto este un cocoşel cu aspiraţii înalte, care trec dincolo de a cânta în fiecare dimineaţă pentru a trezi animalele de la fermă. El visează să ajungă mare campion de lupte în arena din sat. Destinul va face ca dorinţa să i se împlinească într-un mod neaşteptat. Un fermier necinstit o trage pe sfoară pe stăpâna fermei şi o forţează să parieze proprietatea într-o luptă de cocoşi. Astfel, Toto va trebuie să se antreneze pentru a-l învinge pe cocoşul Bankivoide, campionul campionilor, ştiind că soarta fermei şi a locuitorilor ei se află în „mâinile” sale.

Amicii lui Toto – Willy, Bibi, Confi şi Tocino – pleacă în căutarea unui fost campion la lupta de cocoşi, o adevărată legendă vie, care să-l antreneze pe prietenul lor. Pentru aceasta, ei trebuie să se înţeleagă cu singurul care-i poate duce la fostul campion, un ou de raţă pe nume Patín Patán, a cărui sănătate mentală pare să fie discutabilă. Astfel, Toto se va antrena şi va lupta în arenă, controlată de un mare afacerist local, El Padrino. Cu aceeaşi ocazie, el va fi pus faţă-n faţă cu Di, o găinuşă frumoasă îndrăgostită nebuneşte de el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *