FOTO Grevă la o școală din județ. Profesorii refuză să intre la ore. Vezi motivul!

profesori greva liceu trusestiGrevă spontană la Liceul Demostene Botez de la Trușești. Profesorii care predau la această școală refuză să inte la școală pe motiv că nici până în ziua de azi primăria nu le decontează naveta.

like facebookNemulțumirea profesorilor pornește de la faptul că primăria din localitate refuză orice dialog cu dascălii nevoiți să scoată bani din buzunar pentru a ajunge la ore.

profesori greva liceu trusesti1Asta în ciuda numeroaselor solicitări și invitații trimise pe adresa Primăriei pentru a găsi o soluție problemei cu care se confruntă profesorii.

Numai într-o lună un profesor care predă la Trușești  și este nevoit să fac naveta de la Botoșani cheltuie pe puțin 300 lei. Profesorii speră acum că prin această mișcare de protest edilii se vor sensibiliza și îi vor chema la o discuție pentru a găsi o rezolvare la problema lor.

liceu trusesti

 

One thought on “FOTO Grevă la o școală din județ. Profesorii refuză să intre la ore. Vezi motivul!

  1. Dar vranciu cristina cand a dat concurs de titularizare pentru acest liceu?sau a fost titularizata de cumatrul lacatus, stilului sau caracteristic?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *