VIDEO Un hoţ profesionist le dă bătăi de cap poliţiştilor. Vezi cum sparge un bar în mai puțin de 30 de secunde!

hot prins la furat in barUn hoţ cu experienţă le dă bătăi de cap poliţiştilor care instrumentează un dosar de furt. Hoţul cunoaşte toate tainele „meseriei” şi a acţionat ca un profesionist la spargea unui bar din comuna Răchiţi.

Acesta a studiat dinainte locaţia, aflând că la bar sunt instalate camere de supraveghere aşa că s-a îmbrăcat cu o pelerină cu glugă.

A intrat în curtea barului fără prea mare greutate şi apoi a dat de prima cameră pe care a acoperit-o. A ajuns la uşa principală şi a deschis-o în 15 secunde, după care ştia că este filmat, iar după ce a pătruns în incintă ştia că vor fi şi alte camere de supraveghere aşa că a deschis o umbrelă pentru a împiedica să se vadă faţă, iar apoi a acoperit camerele. A scotocit prin local şi a plecat cu peste 3000 de lei.

like facebookProprietarul localului spune că are bănuieli cu privire la autor, un recidivist din comună ce a comis şi alte furturi, însă nu are sufieciente dovezi să îl indice, iar poliţiştii sunt în aceeaşi situaţie.

„Bănuiesc că ar fi un recidivist care este proaspăt eliberat din Penitenciar, în această vară, însă până la ora actuală nu am avut nici un rezultat. Un recidivist care este cunoscut bine pentru antecedente tot în spargeri şi tâlhării. Ştiu că este el, doar că nu am dovezi”, a declarat Dragoş Apetrei, patronul barului.

One thought on “VIDEO Un hoţ profesionist le dă bătăi de cap poliţiştilor. Vezi cum sparge un bar în mai puțin de 30 de secunde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *