VIDEO Echipaj de ambulanţă atacat cu pietre chiar de către pacientul după care a venit

ambulanta botosani- 112Scene halucinante s-au petrecut, marţi după amiază, în localitatea Orăşeni Vale, când un bărbat ce a fost tăiat la cap a chemat ambulanţa, însă a ajuns să atace cadrele medicale. Dan A., de 42 de ani, avusese un conflict cu un consătean după ce a intrat cu animalele pe pământul acestuia.

Bărbatul a fost tăiat cu o coasă în zona capului şi avea nevoie de îngrijiri medicale. Ajuns la faţa locului un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a încercat să îi acorde îngrijiri medicale, însă bărbatul a devenit recalcitrant şi a început să facă scandal şi nici măcar un prieten de-al său nu a reuşit să îl potolească.

like facebookBărbatul a luat mai multe pietre şi ameninţa cadrele medicale. Angajaţii SJA au solicitat sprijinul poliţiei, iar oamelii legii l-au imobilizat pe bărbat şi l-au dus la spital pentru tratament.

„Cadrele medicale de la SJA se expun unor riscuri majore. În mod normal noi colaborăm cu Poliţia, Jandarmeria, dar de multe ori sunt imprevizibili. Aparent sunt paşnici şi te poţi aştepta la orice reacţie din partea unor pacient. Riscurile sunt cunoscute, asumate, dar asta nu însemnă că suntem mai puţin atenţi. Astăzi un echipaj a trebuit să facă faţă unui caz mai dificil, dar până la urmă s-a reuşit imobilizarea pacientului, o persoană bolnavă pshic. Asistenul care a fost la faţa locului s-a expus unui risc major”, a declarat Nicuşor Curteanu, medic în cadrul SJA Botoşani.

One thought on “VIDEO Echipaj de ambulanţă atacat cu pietre chiar de către pacientul după care a venit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *