Constructor din Botoșani, amendat de Poliția Rutieră pentru că pune în pericol siguranța traficului

lucrari asfaltare BotosaniO firmă din Botoșani care lucrează, printr-un proiect cu finanţare europeană, la refacerea unei străzi importante din municipiul Suceava ameninţă cu blocarea lucrărilor după ce a fost amendată cu 21.000 de lei pentru că nu a semnalizat corespunzător lucrările din carosabil.

Este vorba de firma Victor Construct, patronată de Victor Mihalachi, căreia polițiștii de circulație i-au pus în vedere, pe 9 noiembrie, să semnalizeze regulamentar lucrarea de pe strada Traian Vuia, pentru prevenirea unor evenimente rutiere.

like facebookCu toate acestea, pe 10 noiembrie, deficienţele nu au fost remediate, aplicându-se o sancţiune contravenţională în valoare de 10.500 lei pentru nesemnalizarea lucrărilor pe partea carosabilă.

Mai mult, în 11 noiembrie, prin Serviciul 112, un cetăţean a sesizat că pe strada Traian Vuia se circulă cu greutate şi în condiţii de risc rutier din cauză că lucrările la partea carosabilă nu sunt semnalizate corespunzător de către executant.

Reclamantul a invocat, potrivit Mediafax, inclusiv că a fost pe cale să fie implicat într-un eveniment rutier cu un vehicul de mare tonaj tocmai din cauza lipsei semnalizării corespunzătoare a lucrării.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a constatat încălcarea legislaţiei privind semnalizarea lucrării şi a dat executantului o nouă sancţiune contravenţională în valoare de 10.500 lei.

Lucrările din acest proiect cu finanţare europeană prin care sunt modernizate mai multe străzi din Suceava sunt executate de firma Victor Construct Botoşani, care a câştigat licitaţia cu preţul de 19,8 milioane de lei.

 

One thought on “Constructor din Botoșani, amendat de Poliția Rutieră pentru că pune în pericol siguranța traficului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *