VIDEO Tupeu maxim! Strada Pacea, blocată de maşinile parcate ilegal! Circulaţia este îngreunată

strada pacea botosaniNesimţirea şi lipsa de respect faţă de lege de care dau dovadă şoferii din Botoşani, dar şi lipsa de autoritate a Poliţiei transformă strada Pacea, una dintre cele mai circulate artere din Botoşani, într-un coşmar pentru ceilalţi şoferi.

Zecile de maşini scoase la vânzare şi parcate pe prima bandă a străzii Pacea (dinspre Sucevei spre Octav Onicescu) blochează circulaţia în special în zilele de examene la şcolile de şoferi.

like facebookPractic, pentru că prima bandă este ocupată de maşinile parcate ilegal, autoturismele, camioanele sau autobuzele tip „Şcoală” sunt nevoite să staţioneze în paralel cu acestea, astfel încât ocupă parţial şi a doua bandă de circulaţie.

În aceste condiţii, cei mai mulţi şoferi care trec pe acea porţiune de stradă sunt nevoiţi să încalce Codul rutier, prin intrarea pe contrasens într-o zonă cu marcal longitudinal dublă linie continuă.

One thought on “VIDEO Tupeu maxim! Strada Pacea, blocată de maşinile parcate ilegal! Circulaţia este îngreunată

  1. Tupeu maxim si neghiobia maxima nu e pe aceasta strada, ci pe Primaverii unde au asfaltat prima banda pe ambele sensuri si se circula tot pe linia de tramvai din cauza masinilor parcate pe prima banda. Eu zic sa le faca din prima banda locuri de parcare cu plata macar asa ar putea amortiza investitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *