Botoșăneancă într-unul dintre cele mai prestigioase concursuri muzicale din țară

08. miruna buzaO botoșăneancă participă la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de muzică pop Dan Spătaru care se desfășoară în acest weekend la Medgidia.

Evenimentul este unul dintre cele mai prestigioase manifestări muzicale romanești din țară la ora actuală, deoarece reunește cele mai bune voci ale momentului din țară, dar și din străinătate.

like facebookAnul acesta, sunt 23 de concurenți din care 9 din străinatate, din țări ca Italia, Bulgaria, Federația rusă, Republica Moldova sau Ucraina. Din Botoșani va participa Miruna Buză, cunoscută publicului pentru participarea sa la showul Xfactor sau pentru trofeul câștigat anul acesta la Festivalul Mărțișor Dorohoian.

În concursul de la Medgidia care va fi transmis în direct, de la ora 20.30, pe NeptunTV, Miruna va cânta piesele „Lie, lie ciocârlie”, care până acum i-a adus cele mai multe premii în festivaluri, și „Știu adevărul” din repertoriul lui Dan Spătaru, dat fiind faptul că la acest festival concurenții au obligația de a cânta și câte o piesă de la acest regretat artist.  Concurenții cântă acompaniați d eorchestra condusă de Ionel Tudor.

Seara de gală a festivalului va avea loc duminică. În recital vor cânta anul acesta nume ca Delia, Connect-r, Nico sau Anna Lesko.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *