A fost aleasă noua conducere a PES activists Botoşani

Dana Lazaruc, presedinte PES Activists Botosani
Dana Lazaruc, presedinte PES Activists Botosani

PES activists Botoșani a organizat Conferința Județeană de alegeri în cadrul căreia a fost ales un nou Birou de conducere.

La eveniment au participat 87 de delegați și reprezentanți de la nivel local și național printre care Victor Negrescu, europarlamentar – președinte-coordonator național PES activists România, şi Janina Sitaru, Secretar General PES activists România.

like facebookPentru funcția de președinte a fost aleasă Dana Lăzăruc, secretar, Ghiorghiu Angel, iar cei 7 vicepreședinți aleși sunt: Huncă Mihaela, Precul Cătălin, Aniței Iolanda, Buhăianu Bogdan, Hîrtopianu Ionela și Cocoi Andreea.

 PES activists România este organizaţia în care membrii şi simpatizanţii de stânga din România pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre UE. In prezent în România există peste 8000 de membrii PES activists în toată ţara şi organizaţia se mândreşte cu o medie de 3 evenimente pe lună şi aproximativ 300 de acţiuni organizate de la înfiinţarea sa în 2007. Organizația PES activists România este recunoscută de statutul PSD și de mai multe acorduri europene între partidele de stânga care îi conferă responsabilitatea dezvoltării dezbaterii pe teme europene și colaborării cu partidele și militanții de stânga din Europa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *