Concert Ada Milea la Ipotești în cadrul manifestărilor intitulate „Invitație la Voiaj”

ada  milea concertÎntâlnirile franco-române intitulate „Invitație la Voiaj”, organizate de Consiliul Județean Botoșani și Memorialul Ipotești  se desfășoară în perioada 13-19 august în mai multe localități din județ.

Expoziții, reprezentații folclorice, animații gastronomice și artizanale, spectacole de teatru și muzică, drumeții sunt incluse în programul manifestărilor care începe vineri cu deschidera oficială.

like facebookManifestări culturale vor avea loc atât la Ipotești, cât și la Brăești, Vlăsinești, Șoldănești sau Stânca Costești.

invitatie la voiajAșteptat va fi cu siguranță concertul pe care îl va susține cantautoarea Ada Milea pe data de 16 august la Ipotești după un recital susținut de câștigătorii de anul acesta ai festivalului Seri Melancolice Eminesciene.

Concertul Adei Milea va începe de la ora 20.00 după alte două manifestări interesante precum o întâlnire culturală intitulată Români în Franța, Francezi în România sau un spectacol de teatru în limba franceză susținut de trupa Catharsis a Colegiului Economic Octav Onicescu.

Evenimentul se află la a VIII-a ediție de când este implicat și Ipoteștiul și a XX-a pentru francezi.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *