Mai mulți directori de școli vor fi înlocuiți din funcții, la începutul anului școlar

directori scoliPână în zece directori de școli vor fi înlocuiți din funcții, la începutul anului școlar, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Mihaela Huncă. Ea spune că directorii care urmează a fi înlocuiți au anunțat că se retrag de la conducerile unităților de învățământ din motive de sănătate.

Nu mi-am propus să realizez schimbări. Există câteva cazuri, nu foarte multe, unde din motive de sănătate directorii care sunt pe funcții nu mai pot continua. Sunt câteva localități în care directorii au cerut să nu mai fie detașați pe funcții din cauza problemelor de sănătate. Aceste cazuri sunt până în zece. Există, din păcate, și localități unde nu găsim variante pentru că nu îndeplinesc condițiile, dar prin detașarea pe funcție în interesul învățământul o să găsim persoanele respective”, a spus Mihaela Huncă.

Noile numiri se vor face în perioada 17-19 august. La evaluarea care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, toți cei peste 150 de directori au primit calificativul ”Foarte bine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *