Prins în frontieră, la volan, cu permisul suspendat

masina politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au întocmit dosar penal unui cetăţean din Republica Moldova, care conducea un ansamblu auto deşi avea permisul de conducere suspendat.

În data de 8 iulie, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei, Ion O., în vârstă de 30 ani, cetăţean din Republica Moldova, la volanul unui ansamblu auto, înmatriculat în Republica Moldova, format dintr-un autocamion marca Mercedes şi o remorcă marca Raba.

like facebookLa controlul de frontieră, persoana a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere eliberată de Poliţia Iaşi cu drept de circulaţie de 15 zile, valabilă până la data de 26 iunie 2015.

În urma verificărilor specifice efectuate lucrătorii noştri au stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, până la data de 26 iulie a.c., pentru nerespecatrea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *