Contract uriaș! O firmă din Botoşani va câștiga 34 de milioane de euro dintr-un contract cu statul

contract scrisO firmă din Botoșani a obținut unul dintre cele mai mari contracte pentru realizarea unei investiții de infrastructură. Este vorba de compania Tehnic Asist SRL Botoșani, care a încheiat un contract de 34 de milioane de euro cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România pentru reabilitarea a circa 29 de kilometri din DN 18 pe ruta Moisei- Borşa- Şesuri (granita cu județul Suceava).

DN 18 este unul dintre cele mai importante drumuri din Nordul țării, el asigurând legătura directă între județele Maramureș și Suceava. Reabilitarea drumului a început din 2011, dar în 2014 contractul inițial a fost reziliat și lucrările au fost oprite.

like facebookAcum, CNADNR a reluat procedura pentru stabilirea constructorului atribuind cei 25 de kilometri firmei patronate de Mirel Vlas, care a participat la licitație în asociere cu societatea comericală Specialist Consulting SRL.

Contractul semnat cu CNADNR are o valoare totală de 83.724.042,73 lei, fără TVA.

DN 18 a intrat într-un program de modernizare cu finanțare asigurată prin BEI în anul 2011, iar pe tronsonul Moisei – Iacobeni, licitația inițială fiind câștigată de firma Shapir Structures din Israel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *